Sauda Golfklubb

For golfinteresserte er Sauda et mekka i norsk sammenheng. Kløver Hotel tilbyr selv en egen golfbane, men de virkelige utfordringene finner du ved Sauda Golfklubb. Sauda Golfklubb ligger ved Saudasjøen, lengst inne i Ryfylkefjorden, knappe tre km fra Sauda sentrum. Her kan du slå deg løs i idylliske omgivelser på en 3172 m lang skogsbane med 9 hull. Både klubben og banen ble bygget så sent som i 2008 og byr på moderne fasiliteter i et vakkert fjord- og skogslandskap.

Delta på turnering og konkurrer med andre spillere, eller bare benytt sjansen til å kombinere et slag golf med en avslappet skogstur. Klubben ligger like ved innsjøen Rødstjørna, som varmes raskt opp og byr på gode bademuligheter under sommersesongen. Hvorfor ikke unne seg en forfriskende dukkert mellom slagene?

Golfklubben er tilrettelagt for å glede både erfarne golfere og nybegynnere, samt barn og voksne i alle aldre. Ta kontakt med klubben om du behøver assistanse eller en instruktør under spillet.

Sauda Golfklubb er lett å komme til fra Kløver Hotell. Kjør via Saudavegen/Rv520 i retning Haugesund. 300 meter etter at du har passert Best Western Saudafjord Hotel tar du til venstre og følge skiltingen mot klubben. Parkeringsplass finner du like ved klubbhuset, og kapasiteten er slik at du ikke behøver å forhåndsbestille tee-time.

Banen

Sauda Golfklubb venter med en langstrakt skogsbane med hele 9 hull, noen få minutters gange fra parkeringsplassen. Her kan du boltre deg i det kuperte terrenget med smale og krevende fairwayer.

Med over 3000 meter med terreng kan du la timene fly mens du tilbringer så lang tid du ønsker på å jobbe deg gjennom banen. Mens flere og flere finner veien til Sauda Golfklubb er kapasiteten meget god. Her har du nok av plass for deg selv, din familie eller større grupper.

For nybegynnere og andre som ønsker å øve på lange golfslag tilbyr klubben «driving range» med flyteballer og utslag mot det pittoreske Rødstjernet. Banen er godt og tydelig oppmerket slik at du enkelt kan holde deg innenfor.

Hos Sauda Golfklubb er det selvbetjening, og klubben tar kun kontanter. Merk at du må ha spillkort («Veien til golf-kurs») for å golfe her.

Klubben

Sauda Golfklubb ønsker deg velkommen som medlem, enten du er nybegynner eller en erfaren golfer. Siden banen åpnet i 2008 kommer spillere fra både nært og fjernt for å tilbringe noen timer eller dager på greenen. Miljøet ved golfklubben er både variert og internasjonalt, med representanter fra alle aldersgrupper.

Klubben tilbyr regelmessig «Veien til golf-kurs» som gir deg det ettertraktede spillkortet. Med dette kortet har du dessuten adgang til både andre norske og utenlandske golfbaner.

Styret i Sauda Golfklubb består av en leder, nestleder, kasserer, fire styremedlemmer og to varamedlemmer. Styrets leder er for tiden Erik Husebø.

Har du spørsmål eller ønsker å søke om medlemskap, kontakt klubben på post@saudagolf.no.

Kurs og medlemskap, priser og turneringer

Sauda Golfklubb tilbyr jevnlige kurs og turneringer for både nye og erfarne spillere. Melder du deg på golfkurset for nybegynnere betaler du kun kr. 990 og mottar 50% rabatt på medlemskap og golfer gratis ut sesongen. Merk at rabatten på medlemsskap kun gjelder første året du er medlem av golfklubben. Pris for medlemsskap per år starter på kr. 500 for barn og kr. 3400 for voksne. Deretter gis det rabatter for andre alderskategorier. Ønsker du å være støttemedlem betaler du årlig kr. 600.

Hos Sauda Golfklubb arrangeres det stadig turneringer for både enkeltspillere og lag. Her kan du delta i både slagspill og matchspill, og vinnerne henter hjem flotte premier i tillegg til heder og ære. Følg med på klubbens hjemmeside (http://www.saudagolf.no) for jevnlige oppdateringer om kommende konkurranser.

Privacy Policy