Om Kløver Hotell i Sauda

Innerst i den naturskjønne Saudafjorden finner du et lite og familiedrevet hotell med et hjerte for gjestfrihet og særdeles gode priser. Kløver Hotell er rustikt og tradisjonspreget med en fenomenal beliggenhet i hjertet av den lille byen Sauda.

Bak den tradisjonelle fasaden av hvitmalt tre finner du et hotell hvor historie og modernitet møtes i skjønn forening. Kløver Hotel er innredet i en rustikk norsk stil med lune tregulv, lyse vegger og en herlig peis som du kan varme deg etter en dag på tur eller i skiløypen. Samtidig er dette et moderne hotell hvor gjestene kan benytte seg av alle de fasilitetene de måtte behøve for å få et trivelig opphold. Kløver Hotel tilbyr gratis parkering og trådløst internett.

Her ønskes du velkommen av hotellets vennlige ansatte med en kopp kaffe og åpne armer. Enten du besøker oss for å oppleve den vakre naturen eller i anledning jobbreise er Kløver Hotel et fantastisk utgangspunkt for ditt opphold i Sauda. Med familievennlige fasiliteter ønsker vi deg og dine velkommen til et minneverdig opphold hos oss.

Beliggenhet

Kløver Hotel har en fantastisk beliggenhet i sentrum av Sauda. Her har du kort vei til byens trivelige butikkområde og kan enkelt ta deg frem til områdets populære turistattraksjoner. Hotellet ligger noen få minutters gange fra Sauda turistinformasjon. Ankommer du i skisesongen ligger Svandalen Skisenter en 20 minutter lang biltur unna.

Mat og drikke

Forsyn deg med dagens måltider fra hotellets to serveringssteder, som byr på lekre retter fra buffé og à la carte. Restaurantene er innredet i klassisk stil med peis og synlige trebjelker. Her kan du velge fritt av den innholdsrike à la carte menyen som spesialiserer seg på spennende kinesiske retter og ekte norsk husmannskost.

En næringsrik og smakfull frokost serveres daglig i buffé-restauranten, slik at du får en god start på dagen før du legger ut på sightseeing i vakre Sauda. Ved høytider som jul, påske og private arrangementer byr vi også festbufféer og deilige koldtbord.

Fra ettermiddagen og mot kvelden er det også mulig å tilbringe noen hyggelige timer i hotellets bar, hvor våre profesjonelle bartendere byr på alt fra et deilig glass vin til smakfulle cocktails. I det siste har vi også inngått et samarbeid med en rekke lokale mikrobryggerier, og kan også tilby et stort antall smakfulle ølsorter.

Ditt opphold

Avhengig av størrelsen på ditt reisefølge kan du velge mellom enkeltrom, dobbeltrom, familierom (med plass til fire personer) og en klassisk suite for to. Familier på opp til seks personer kan innlosjeres i et superior-rom med king-size-seng. Mot en avtalt ekstrakostnad er det også mulig å sette inn en ekstraseng i alle rom, bortsett fra enkeltrom.

Alle våre rom har skrivebord, sittegruppe og eget bad med dusj eller badekar. Har du behov for å stryke en skjorte finner du utstyr for det her, og hotellet tilbyr også eget vaskeri mot ekstra kostnader. På rommet har du også tilgang til hotellets trådløse nettverk samt kabel-TV og radio.

Tilbud og aktiviteter

Både på og rundt hotellet finner du aktiviteter som passer for hele familien. Slå et slag golf på Kløver Hotels golfbane eller lei en sykkel og ta deg rundt i Sauda på egen hånd. Treningsnarkomane kan benytte seg av hotellets treningsstudio og 100 meter fra hotellet finner du Sauda svømme- og idrettshall. For dem som ønsker å freshe seg litt opp har hotellet også en frisørsalong som tilbyr vask, klipp og stell.

Sommer som vinter er Sauda et fantastisk sted å besøke, og du behøver ikke lete lenge for å komme til områdets naturskjønne fiske- og friluftsområder. Kommer du for å prøve deg i skibakken ligger Sauda skisenter en kort kjøretur unna. Hotellet tilbyr skioppbevaring og henting på danskbåten.

Privacy Policy