Eikehaugen aktivitetsleir

Hvem blir ikke nostalgisk ved tanken på barndommens leirskoler, speiderleirer og naturopplevelser? Ta med storfamilien, firmaet eller bursdagsselskapet og gjør deg klar for et minneverdig besøk i Sauda med en dag eller to ved Eikehaugen aktivitetsleir.

En knapp kjøretur på 5 km fra Sauda sentrum bringer deg til Fosstveit og leiren, som befinner seg i et vakkert naturområde mellom Saudasjøen og en flott eikeskog. Leiren er tilgjengelig for både store og mellomstore grupper og byr på flotte opplevelser og aktiviteter for voksne som barn. Aktivitetene er hovedsakelig ment for grupper som leier hele leiren for en eller flere dager.

Her kan de aller minste boltre seg i det trygge skogsområdet, spille bordspill og grille marshmallows og pinnebrød på bålet. På området finner du også en lavvo og gapahuk med plass til 60 personer. For større barn og ungdommelige voksne kan aktiviteter som tvekamp og paintball arrangeres. Eikehaugen aktivitetsleir er et attraktivt naturområde for både leirskoler, firmafester og andre grupper. Hvorfor ikke overraske en vordende brud eller brudgom med et alternativt utdrikkingslag her?

Pris for å leie leiren starter på kr. 2500,- per dag, mens arrangering av diverse aktiviteter kommer utenom.

Leiren er lett å finne via Saudavegen/Rv520. Ta til høyre etter Best Western Saudafjord Hotel mot Fosstveit og følg skiltingen.

Tilbud og aktiviteter

Eikehaugen aktivitetsleirer egner seg for leie enten du stort sett bare ønsker å ta med en gruppe til litt koselig sosialt samvær i naturskjønne omgivelser eller du ønsker noen fartsfylte dager med artige aktiviteter. Aktivitetene på Eikehaugen er særlig tilrettelagt for bedrifter og andre organisasjoner som er på jakt etter en team-building event. Her kan du lese om leirens mest populære aktiviteter.

Tvekamp:

Tvekamp har du kanskje allerede hørt om fra TV-serier som «Farmen» eller fra barndommens leirskole. Dette er et lagspill hvor alle i gruppen får prøve seg på forskjellige oppgaver som krever samhold, kreativitet, styrke og treffsikkerhet. Fordi vi alle har forskjellige styrker og svakheter er tvekamp en flott måte å engasjere hele gruppen. Mens noen er kjappe i hoderegning er andre på sitt beste når deg gjelder styrkeprøver. Under tvekamp får alle en sjanse til å vise hva de duger til, samtidig som at samarbeid innen gruppen er avgjørende for å ha en vinnersjanse.

Denne aktiviteten passer særlig bra som team-building for bedrifter og andre grupper.

Varighet kommer an på gruppens størrelse men er ca 2 timer.

Tvekamp arrangeres året rundt.

Viktig! Eikehaugen tilbyr alt av utstyr til de ulike oppgavene, men deltakerne er selv ansvarlig for å kle seg riktig. Ta med praktiske sko og klær for årstiden. Husk at aktivitetene foregår i skogen, og at klærne bør være bevegelige og varme. Det er lett å bli våt og gjørmete under tvekamp, og derfor anbefales det å ta med et klesbytte.

Paintball:

Gå i barndommen med paintball på Eikehaugen. Paintball er et lagspill som går ut på skyte små malingskuler på det motsatte laget. Spillet krever strategi, lagarbeid og masse energi. Samtidig er Paintball en aktivitet som får deg til å føle deg som et barn igjen. Dette er spillet som bringer ut kampinstinktet hos deltakerne, uten at man behøver å bekymre seg for å bli skadet. Lek «cowboy og indianer» i et avgrenset område og i trygge skogsomgivelser på Eikehaugen.

Denne aktiviteten kan særlig anbefales for grupper som allerede kjenner hverandre godt, som f.eks. vennegjenger og utdrikkingslag. Nedre aldersgrense for Paintball er 13 år, men spillet passer best for voksne.

Det er Paintball-sesong hele året hos Eikehaugen.

Aktiviteten varer ca en time, avhengig av gruppens størrelse.

Paintballpistoler og verneutstyr deles ut av aktivitetsleder, men deltakerne er selv ansvarlige for å kle seg riktig. Eikehaugen anbefaler varme klær og gode sko, tilpasset årstiden.

Privacy Policy